HR Medewerker

Inspireren en motiveren, dat is onze missie. Rogelli staat voor ‘enjoy the distance’. Wij geloven dat we sportkleding kunnen maken waarin iedereen kan genieten van sport. Amateurs, professionals en alles wat daar tussen in zit. Genieten van de afstand in kwalitatieve en functionele sportkleding, dat is waar wij voor staan. Al decennialang dragen wij bij aan het sportplezier van onze klanten. En dat kan alleen als we ook bijdragen aan het werkgeluk van onze medewerkers. Zijn personeelszaken helemaal jouw ding en wil jij samen met ons als snelgroeiend merk genieten van de afstand onderweg naar de top? Solliciteer dan als HR-medewerker van Rogelli!

Wat ga je doen?
Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor het (potentiële) personeel en alle zaken daaromheen. Jij weet alles van personeelszaken en bent een aanspreekpunt voor onze medewerkers. Daarnaast speel je een actieve rol in het wervings- en selectieproces van nieuwe personeelsleden. Nieuw personeel maak jij wegwijs in onze organisatie en zorgt ervoor dat zij een goede start kunnen maken in hun functie. Daarnaast stel jij arbeidsovereenkomsten en andere personeelsgerelateerde documenten op en voer je administratieve werkzaamheden uit zoals het op orde houden van de personeelsdossiers en het aanpassen van diverse documenten. Jij zorgt er niet alleen voor dat het personeel hun werk goed kan uitvoeren, maar ook dat je collega’s fit en gezond blijven! Daarnaast houd je jezelf en het personeel op de hoogte van alle in’s en outs als het gaat om onze bedrijfscultuur.

Jouw hoofdtaken:

 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten en andere personeelsgerelateerde documenten
 • Personeelsadministratie
 • Wervings- en selectieproces van nieuw personeel
 • Begeleiden van nieuw personeel
 • Het communiceren van de bedrijfscultuur
 • De vitaliteit van het bedrijf en het personeel onderhouden

Wie zoeken wij?
Jij hebt een passie voor alles wat met personeelszaken te maken heeft. Je bent een sociaal persoon met gevoel voor empathie. Jij weet als geen ander hoe je iemand op zijn gemak kunt stellen, maar ook hoe je iemand terecht kunt wijzen waar nodig. Je bent communicatief sterk, biedt graag een luisterend oor en kan diverse vragen vanuit het personeel op basis van jouw vakkennis beantwoorden. Jij wordt blij van een veelzijdige en dynamische functie met een divers takenpakket. Met jouw helikopterview zie jij het als een sport om orde te scheppen in jouw veelzijdige werkzaamheden. Je snapt als geen ander dat een gezond en vitaal bedrijf begint bij gezond en vitaal personeel. Dankzij jouw proactieve houding en doortastende persoonlijkheid informeer, motiveer en inspireer jij ons personeel to enjoy the distance!

Jouw profiel:

 • Afgeronde relevante HBO- opleiding
 • Affiniteit met sport is een pré
 • Spreekt en schrijft vloeiend Engels (Duits en Frans is een pré

Wat bieden wij?
Rogelli is een snelgroeiend merk met een zeer groot assortiment aan sportkleding. Wij inspireren en motiveren niet alleen onze klanten, maar blijven zelf ook continu geïnspireerd en gemotiveerd om ons merk te ontwikkelen en te laten uitgroeien tot een succesvol sportkledingmerk. Wij zien het als een sport om onszelf te blijven ontwikkelen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons willen genieten van de afstand naar de top en ons team willen versterken. Inmiddels is Rogelli sportswear uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 25 enthousiaste collega’s.

Wij bieden jou:

 • Een parttime functie vol afwisseling
 • Een gezellig en enthousiast team
 • Een gevarieerd takenpakket met voldoende ruimte voor eigen initiatieven
 • Interessante personeelskorting voor o.a. fietskleding, hardloopkleding en accessoires
 • Een passend salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een fanatiek pingpongtoernooi tijdens de pauzes en een vrijdagmiddagborrel
 • Een informele werksfeer met korte lijntjes, Brabantse gezelligheid en genoeg ruimte voor eigen inbreng en creativiteit binnen een professionele bedrijfsstructuur van een snelgroeiend sportmerk

Solliciteer direct!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de bovenstaande vacature en geïnteresseerd in de functie van HR-medewerker? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Stuur je CV en een korte motivatie naar jobs@rogelli.com. En misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.