ROGELLI-WERKENBIJ-BANNER2_1


Werken bij

Rogelli Sportswear staat voor ENJOY THE DISTANCE. Jou laten genieten is onze prioriteit. We zorgen er daarom voor dat iedereen in modebewuste en comfortabele kleding kan sporten. Van sporters die de marathon lopen of grote wielrentoernooien fietsen tot aan een relaxte jog in het bos, wij staan voor iedere sporter klaar. Jij ook?

Ben jij de aangewezen persoon die ons merk naar een hoger niveau kan tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat je enthousiasme spreken en twijfel niet om contact met ons op te nemen

Backoffice medewerker

Als International Backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het contact met onze internationale klanten. Daarbij is taalvaardigheid van groot belang. Jij maakt er een sport van om het contact met de klanten naar een optimaal niveau te brengen. Herken jij jezelf hierin?
Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Sportkleding Designer

Als sportkleding designer ben je samen met onze senior designer verantwoordelijk voor de sportkeding collectie van Rogelli Sportswear. Je houdt de ontwikkelingen en de nieuwste trends op het gebied van sportkleding in de gaten en houdt ervan om creatief bezig te zijn. Enthousiast? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

HR medewerker

Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor het (potentiële) personeel en alle zaken daaromheen. Jij weet alles van personeelszaken en bent een aanspreekpunt voor onze medewerkers. Je bent een sociaal persoon met gevoel voor empathie. Is deze functie voor jou weggelegd? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Stage: Grafische / multimedia vormgeving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Zoek dan niet langer! Wij op zoek naar een student die ervaring op wil doen en zijn skills kan laten zien op het gebied van grafische / multimedia vormgeving. Ben jij creatief en heb je een passie voor sport? Solliciteer dan nu!

Lees meer...

Stage: Marketing

Wij zijn op zoek naar een student die ervaring op wil doen op het gebied van marketing! Ben jij een teamplayer? Kun jij Rogelli naar een niveau hoger tillen met jouw marketing skills? Ondersteun het marketing team en groei samen met ons. Interesse? Solliciteer dan nu! 

Lees meer...